Izvedba delavnic za teniške trenerje in igralce

Izvedba delavnic za teniške trenerje in igralce je namenjena tistim, ki za določen teniški problem sami ne najdejo rešitve .

Izvedba delavnic za teniške trenerje in igralce

Opis

Izvedba delavnic za teniške trenerje in igralce je namenjena tistim, ki za določen teniški problem sami ne najdejo rešitve in potrebujejo pomoč eksperta. Problem je lahko psihološki, taktičen, tehničen ali gibalni. Skupina strokovnjakov vam bo pomagala poiskati vzrok problema in poiskati učinkovite rešitve.

Postopek

Teniški trener pošlje kratek opis teniškega problema ter osnovne podatke o teniškem igralcu: spol, starost, raven igre, staž igranja. Trener in ekspert skupaj določijo termin, trajanje obiska ter dnevni obseg in vrsto treningov.

 

Cena: 290 EUR/dan

 • Ko zaradi dreves ne vidiš gozda

  Ocena

  Teniški trenerji pogosto zaradi dreves ne vidimo gozda. Aleš nam je pomagal kako z uporabo biomehanskih principov in analize učinkovitosti udarcev, v nekaj dneh določiti prave cilje ter predstavil zelo uporabne vaje za razvoj tehnike in igre v celoti. Izjemno zanimiva in koristna izkušnja tako za trenerja kot teniškega igralca.

  Max S.

 • Če igra tvoje igralke stagnira

  Ocena

  Ko delaš s teniško igralko že nekaj let, določenih odstopanj ne vidiš več. Zato je zelo koristno, ko ti nekdo na drugačen način predstavi, kako teniški igralki pomagati dvigniti raven igre. Priporočam vsem trenerjem in igralcem, ki stagnirajo v igri.

  Alexander A.

 • Napredek v krakem času

  Ocena

  Preživeli smo zelo intenziven in koristen teden, kjer nam je Aleš na zelo enostaven način predstavil kako v kratkem času izboljšati tehniko vseh udarcev in to tudi prenesti v tekmo.

  Bojan P.

 • Predavanje za starše TK Nova Gorica

  Ocena

  Starši smo pri spremljanju razvoja svojega mladega tenisača pogosto prepuščeni sami sebi. Zato so predavanja za starše teniških igralcev in igralk izjemno poučna in koristna. Utrdijo nekatera tvoja prepričanja in pomagajo spremeniti razmišljanja in delovanja, ki otroku ne koristijo. Pripročam vsem staršem mladih tenisačev.

  Max S.