Podatkovna analiza igre s sodobnimi tehnologijami in nasveti za trening

Podatkovna analiza igre s sodobnimi tehnologijami in nasveti temelji na uporabi podatkov zbranih s sistemom Armbeep Tennis.

Podatkovna analiza igre s sodobnimi tehnologijami in nasveti za trening

Opis

Podatkovna analiza igre se opravi s sistemom Armbeep Tennis. Armbeep Tennis je sestavljen iz trekerja, ki ga igralec v času treninga ali tekme nosi na igralni roki. Namesto trekerja teniški igralec lahko uporablja tudi Apple Watch. Zbrane podatke preko programa naloži na platformo, kjer so dosegljivi ekspertu. Teniške treninge in tekme ekspert analizira na osnovi številnih kazalcev, ki jih delimo v štiri skupine: časovni (aktiven čas igre, delež aktivnega časa igre, trajanje izmenjave in odmorov), fiziološki (srčni utrip, delež časa v posameznih conah idr.), gibalni (hitrost gibanja teniškega igralca, delež časa v posamezni hitrostni coni) in teniški (število in vrsta udarcev, število udarcev v izmenjavi, tempo izmenjave, moč udarcev idr.).
 

Postopek

Teniški igralec dobi v uporabo sistem Armbeep Tennis in opravi vsaj 3 teniške treninge in odigra 3 teniške tekme. Vse aktivnosti shrani na platformi Armbeep Tennis. Ekspert analizira zbrane podatke in primerja vrednosti časovnih, fizioloških, gibalnih in teniških kazalnikov na treningih in tekmah. Teniški trener prejme analizo in nasvete kako povečati učinkovitost treninga in s tem tudi posredno uspešnost v teniški tekmi.

 

Cena: 349 EUR

 • Ko zaradi dreves ne vidiš gozda

  Ocena

  Teniški trenerji pogosto zaradi dreves ne vidimo gozda. Aleš nam je pomagal kako z uporabo biomehanskih principov in analize učinkovitosti udarcev, v nekaj dneh določiti prave cilje ter predstavil zelo uporabne vaje za razvoj tehnike in igre v celoti. Izjemno zanimiva in koristna izkušnja tako za trenerja kot teniškega igralca.

  Max S.

 • Če igra tvoje igralke stagnira

  Ocena

  Ko delaš s teniško igralko že nekaj let, določenih odstopanj ne vidiš več. Zato je zelo koristno, ko ti nekdo na drugačen način predstavi, kako teniški igralki pomagati dvigniti raven igre. Priporočam vsem trenerjem in igralcem, ki stagnirajo v igri.

  Alexander A.

 • Napredek v krakem času

  Ocena

  Preživeli smo zelo intenziven in koristen teden, kjer nam je Aleš na zelo enostaven način predstavil kako v kratkem času izboljšati tehniko vseh udarcev in to tudi prenesti v tekmo.

  Bojan P.