Predavanja za teniške klube in šole

Teniški klubi in šole poleg izvajanja športnih programov skrbijo tudi za širok športni razvoj svojih varovancev..

Predavanja za teniške klube in šole

Opis

Nabor predavanja za teniške igralce in učence je zelo širok in obsega različne teme, kot so na primer: ustrezna priprava na tekmo, analiza tekmeca, uspešna igra v dvojicah, preventivni kondicijski trening doma, samostojen trening servisa in reterna ter še mnoge druge.

 

Postopek

Teniški trener kluba ali šole pošlje povpraševanje, kjer navede okvirno področje predavanja, obseg, starost in raven igralcev. Skupina ekspertov pripravi kratka izhodišča predavanja. Sledi usklajevanje podrobnosti in izvedba predavanja.

 

Cena: dogovor

 • Ko zaradi dreves ne vidiš gozda

  Ocena

  Teniški trenerji pogosto zaradi dreves ne vidimo gozda. Aleš nam je pomagal kako z uporabo biomehanskih principov in analize učinkovitosti udarcev, v nekaj dneh določiti prave cilje ter predstavil zelo uporabne vaje za razvoj tehnike in igre v celoti. Izjemno zanimiva in koristna izkušnja tako za trenerja kot teniškega igralca.

  Max S.

 • Če igra tvoje igralke stagnira

  Ocena

  Ko delaš s teniško igralko že nekaj let, določenih odstopanj ne vidiš več. Zato je zelo koristno, ko ti nekdo na drugačen način predstavi, kako teniški igralki pomagati dvigniti raven igre. Priporočam vsem trenerjem in igralcem, ki stagnirajo v igri.

  Alexander A.

 • Napredek v krakem času

  Ocena

  Preživeli smo zelo intenziven in koristen teden, kjer nam je Aleš na zelo enostaven način predstavil kako v kratkem času izboljšati tehniko vseh udarcev in to tudi prenesti v tekmo.

  Bojan P.

 • Predavanje za starše TK Nova Gorica

  Ocena

  Starši smo pri spremljanju razvoja svojega mladega tenisača pogosto prepuščeni sami sebi. Zato so predavanja za starše teniških igralcev in igralk izjemno poučna in koristna. Utrdijo nekatera tvoja prepričanja in pomagajo spremeniti razmišljanja in delovanja, ki otroku ne koristijo. Pripročam vsem staršem mladih tenisačev.

  Max S.